Web Analytics Made Easy - Statcounter

افیلیت مارکتینگ از جمله جدیدترین روش‌های درآمدزایی محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر به دلایلی همچون سادگی، عدم نیاز به سرمایه اولیه و امکان به دست آوردن درآمدهای بسیار زیاد، به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

برندهای مختلفی در ایران و جهان، خدمات افیلیت مارکتینگ را به کاربران خود ارائه می‌دهند که در این مقاله قصد داریم به معرفی آن‌ها بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ما همراه باشید.

آشنایی با افیلیت مارکتینگ

با گسترش دنیای مجازی و اینترنت، بازاریابی آنلاین نیز رونق زیادی نسبت به بازاریابی سنتی داشته است. یکی از روش‌های نوین بازاریابی آنلاین که افراد بسیاری امروزه از آن استفاده می‌کنند، افیلیت مارکتینگ (Affiliate marketing) یا همکاری در فروش است.

در روش همکاری در فروش، شرکت‌های صاحب محصول از ناشرین و تبلیغ‌کننده‌ها برای معرفی محصول و فروش آن استفاده می‌کنند. به عبارتی دیگر، در این حالت افراد مختلف مثل اینفلوئنسرها و فعالین دنیای مجازی با ثبت نام در سیستم همکاری در فروش یک شرکت یا برند معتبر، برخی از محصولات آن را به مخاطبین و دنبال‌کننده‌های خود معرفی می‌کنند. در این حالت با فروش هریک از محصولات، درصد مشخصی به عنوان کمیسیون به حساب ناشر، واریز می‌شود.

نکات مثبت افیلیت مارکتینگ

همکاری در فروش به عنوان یکی از جدیدترین روش‌های بازاریابی اینترنتی، نکات مثبت زیادی برای برند و یا شرکت ارائه دهنده محصول و همچنین ناشر یا معرفی کننده دارد. برخی از این نکات بدین شرح می‌باشند:

عدم نیاز به سرمایه اولیه

بسیاری از افراد برای شروع کارهای مختلفی با مشکل سرمایه اولیه مواجه هستند و به همین دلیل نمی‌توانند کار خود را به خوبی انجام دهند. در افیلیت مارکتینگ، شما هیچ نیازی به سرمایه اولیه ندارید و تنها با خلاقیت و پشکار خود، می‌توانید به درآمد قابل توجهی برسید.

انعطاف‌پذیری مناسب با شرایط

محیط کار شما در این روش، می‌تواند منزل و یا اتاق شخصی‌تان باشد. حتی در زمان سفر و گردش نیز می‌توانید از افیلیت مارکتینگ استفاده کنید و هیچ محدودیتی برای آن وجود ندارد. همچنین ساعت کاری نیز در این روش، کاملاً به روحیه و شخصیت هر فرد وابسته است، اما باید با برنامه ریزی صحیح، ساعات مشخصی را به کار اختصاص دهید.

امکان پیشرفت و افزایش درآمدزایی

در روش افیلیت مارکتینگ شما می‌توانید با توجه به قدرت خلاقیت‌تان در تولید محتوا و معرفی محصولات، به درآمد و کمیسیون‌های قابل توجه برسید. اکثر شغل‌های روتین چنین ویژگی ندارند و فرد یک حقوق ثابت را در طول ماه و سال دریافت می‌کند. اما در شیوه همکاری در فروش، صرف وقت و انرژی بیشتر، به معنای به دست آوردن پول زیادتر است.

معرفی بهتر برند

برندهای مختلف می‌توانند با استفاده از شیوه افیلیت مارکتینگ، بیشتر در بین مردم شناخته شوند و در نتیجه سود بیشتری را به دست آورند. وجود ناشرین متعدد در شبکه‌های اجتماعی مختلف و وب‌سایت ها، شرایط را درآمدزایی بیشتر برندها فراهم می‌سازد.

شرکت‌های معتبر داخلی افیلیت مارکتینگ

در طی سالیان اخیر، افیلیت مارکتینگ در ایران پیشرفت قابل توجهی داشته و یکی از سیستم‌های مهم درآمدزایی برای برخی از وب‌سایت‌های معتبر محسوب می‌شود. در ادامه به معرفی تعدادی از سایت‌های ایرانی فعال در این حوزه می‌پردازیم.

دیجی کالا

دیجی‌کالا معروف‌ترین و محبوب‌ترین فروشگاه اینترنتی داخلی است که تنوع بسیار زیادی در کالاهای خود دارد. یکی از ویژگی‌های مهم دیجی کالا، احترام به مشتری و نظرات آن‌ها است. در دیجی‌کالا مشتریان می‌توانند نظرات خود را به راحتی در مورد هر کالایی که خریداری کردند، اعلام نمایند. دیجی کالا شرایط مناسبی را برای کارگاه‌های تولیدی کوچک و بزرگ کشور فراهم کرده است تا محصولات خود را در این وب‌سایت پر مخاطب عرضه کنند.

سیستم همکاری در فروش دیجی‌کالا جزو برترین‌ها در ایران محسوب می‌شود و افراد می‌توانند با به اشتراک‌گذاری لینک‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی یا وبلاگ‌های خود، درآمدزایی داشته باشند.

افیلیت مارکتینگ دایان افیلیت

سیستم کسب درآمد دایان افیلیت در سال‌های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته و توانسته اعتماد مخاطبین و مشتریان خود را به دست آورد. این فروشگاه در حوزه محصولات متنوعی از جمله پوشاک، اکسسوری، لوازم تزیینی، دکوراسیون منزل، وسایل دیجیتال و... فعالیت می‌کند و سیستم افیلیت مارکتینگ قدرتمندی دارد. هرکس با هر تخصص و ایده‌ای می‌تواند به سادگی و از طریق ثبت نام در وبسایت همکاری در فروش دایان افیلیت، وارد سامانه همکاری در فروش آن شود.

دایان افیلیت برای متقاضیان همکاری در فروش، بنرهای تبلیغاتی را جهت معرفی محصولات مختلف آماده می‌کند. متقاضیان باید این بنرها را در سایت یا شبکه‌های اجتماعی خود قرار دهند تا مردم با آن‌ها آشنا شوند.

دایان افیلیت یکی از بزرگ‌ترین سیستم های همکاری در فروش ایران است. با عضویت رایگان در این سیستم افیلیت مارکتینگ، می‌توانید بامعرفی کالاها به ازای هر فروش موفق پورسانت دریافت کنید. دایان افیلیت کمک می‌کند تا بدون سرمایه و دانش تخصصی به درآمد پایدار برسید. تمام نیازمندی این سیستم برای رسیدن به درآمد، یک دستگاه متصل به اینترنت و در اختیار داشتن بستری در فضای دیجیتال است. سیستم مشارکت در فروش دایان، یک ایده کسب و کار است که این امکان را فراهم می‌کند تا بدون برخورد با مشتریان، فارغ از فرآیند فروش و به دور از نگرانی‌های تامین کالا یا نوسانات بازار به درآمد اینترنتی برسید و پا به عرصه تجارت الکترونیک بگذارید.

سبزگستر

وب‌سایت سبزگستر دارای بیش از ۶ هزار وب‌مستر فعال است و یک بستر مناسب برای راه‌اندازی کسب و کارهای کوچک آنلاین و درآمدزایی محسوب می‌شود. سیستم افیلیت مارکتینگ سبزگستر، به گونه‌ای است که هرکس می‌تواند فروشگاه خودش را داشته باشد و محصولات دلخواه و محبوبش را معرفی کند. سبزگستر همیشه برای کالاهای خود، گارانتی‌های معتبر ارائه می‌دهد و همین موضوع موجب افزایش محبوبیت آن شده است.

میسو مارکت

این وب‌سایت در حوزه فروش محصولات غذایی و خوراکی فعالیت دارد و مقر آن در شهر مشهد است. سیستم همکاری در فروش میسو مارکت را می‌توان جزو سیستم‌های پرسود قرار داد زیرا کالاهای آن جزو ضروریات زندگی خانواده‌ها محسوب می‌شود. به همین دلیل معرفی این کالاها می‌تواند پورسانت خوبی را نصیب افراد کند.

شرکت‌های معتبر جهانی افیلیت مارکتینگ

شرکت‌ها و برندهای مختلفی از خدمات افیلیت مارکتینگ پشتیبانی می‌کنند و هرکدام شرایط خاص خود را دارند. در ادامه برخی از این سایت‌ها را معرفی خواهیم کرد.

افیلیت مارکتینگ در آمازون

آمازون مشهورترین فروشگاه اینترنتی در جهان است که صاحب آن یعنی جف بزوس، یکی از ثروتمندترین انسان‌های کره زمین محسوب می‌شود. آمازون کالاهای مخلتفی را در حوزه لوازم خانگی، دیجیتال، پوشاک، آرایشی و... با قیمت مناسب به مردم عرضه می‌کند و نمایندگی‌های زیادی نیز در بسیاری از کشورهای جهان دارد.

برند ای بِی (eBay)

ای بِی نیز از جمله فروشگاه‌های آنلاین مطرح در جهان است که تنوع محصول بی‌نظیری دارد. قوانین این سایت به هیچ عنوان پیچیده نیست و استفاده از خدمات افیلیت مارکتینگ آن نیز بسیار آسان است. در این حالت شما تنها باید لینک محصولات را برای دنبال‌ کنندگان خود به اشتراک بگذارید و با خرید آن‌ها توسط مخاطبین، کمیسیون دریافت کنید.

بلوهاست (Bluehost)

بلوهاست برای کسانی که در حوزه طراحی سایت با وردپرس فعالیت می‌کنند شرایط مناسبی را جهت همکاری در فروش فراهم کرده است. این سایت، هاست یا سرورهای قدرتمندی را با قیمت مناسب و اقتصادی در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد. ناشران می‌توانند از طریق به اشتراک‌گذاری لینک‌های این سایت، کمیسیون دریافت نمایند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کسب درآمد درآمدزایی همکاری در فروش سرمایه اولیه محسوب می شود دیجی کالا شرکت ها سایت ها وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۴۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی

تمرکز بر دریافت مالیات عادلانه مشاغل خاص با درآمد‌های کلان باید در اولویت نظام مالیاتی قرار گیرد، چراکه این مشاغل اغلب تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد و تولید ناخالص داخلی کشور دارند، اما سهم مالیاتی آن‌ها با سطح درآمد و درآمد آن‌ها مطابقت ندارد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، تمرکز بر دریافت مالیات عادلانه مشاغل خاص با درآمد‌های کلان باید در اولویت نظام مالیاتی قرار گیرد، چراکه این مشاغل اغلب تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد و تولید ناخالص داخلی کشور دارند، اما سهم مالیاتی آن‌ها با سطح درآمد و درآمد آن‌ها مطابقت ندارد. با هدف قراردادن بخش‌هایی با پرداخت‌های مالیاتی پایین نسبت به اندازه اقتصادی‌شان دولت می‌تواند تضمین کند که همه کسب‌وکار‌ها سهم عادلانه خود را در حمایت از خدمات عمومی، توسعه زیرساخت‌ها و برنامه‌های رفاه اجتماعی سهیم می‌کنند. اولویت دادن به دریافت مالیات از مشاغل خاص با درآمد‌های کلان برای تحقق نظام مالیاتی عدالت محور، کاهش فرار مالیاتی بخش‌اصناف و همچنین تحقق رفع تبعیض در نظام مالیاتی بسیار مهم و ضروری است. شاخص نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی بخش مشاغل بسیار پایین است و بخش عمده مشاغلی که مالیات خود را به درستی پرداخت نمی‌کنند، بخش مشاغل خاص با درآمد‌های کلان هستند. از طرفی دریافت مالیات از مشاغل خاص با درآمد‌های کلان مبتنی بر بحث رفع تبعیض و تحقق عدالت مالیاتی است، زیرا کارمندان و کارگران با سرانه مالیاتی 11 میلیون تومانی، بسیار بیشتر از مشاغل خاص با درآمد‌های کلان مثل بنگاه املاکی، طلافروشان یا آرایشگاه‌های زنانه مالیات پرداخت کردند و دریافت مالیات کمتر از این مشاغل خاص با درآمد‌های چند ده برابر بیشتر از کارگران، تبعیض بزرگی است. 

تمرکز بر مشاغل خاص با درآمد‌های کلان، یک رویکرد راهبردی برای افزایش انطباق مالیاتی و ارتقای شفافیت اقتصادی است. با بررسی دقیق بخش‌هایی که باوجود فعالیت‌های اقتصادی قابل توجهی که دارند، حداقل به درآمد‌های مالیاتی کمک می‌کنند، دولت می‌تواند فرهنگ پاسخگویی و یکپارچگی را در جامعه تجاری پرورش دهد. این تلاش هدفمند می‌تواند به کاهش اختلافات در سطوح پرداخت مالیات کمک و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل به مقررات و تعهدات مالیاتی مشابهی پایبند هستند. 

علاوه بر این با پرداختن به تفاوت‌های مالیات اعطایی بین مشاغل پردرآمد و کارگران متوسط، سیستم مالیاتی می‌تواند در جهت رفع تبعیض و ترویج عدالت مالیاتی کار کند. ایجاد زمینه بازی مساوی که در آن همه مالیات دهندگان، صرف نظر از نوع شغل مبتنی بر سطح درآمد اکتسابی به پرداخت مالیات بپردازند، بسیار ضروری است. با تمرکز بر مالیات بر مشاغل خاص با درآمد‌های کلان، دولت می‌تواند نابرابری را کاهش دهد، عدالت را ترویج و یک سیستم مالیاتی متعادل‌تر و عادلانه ایجاد کند. 

به باور کارشنان، تجربه دولت در هدف قراردادن مشاغل خاص با درآمد‌های کلان و دریافت مالیات‌های قابل توجه از آن‌ها در سال 1402 و طبق آمار و ارقام مالیاتی بسیار درست بوده است و یک سابقه ارزشمند برای تصمیم گیری‌های سیاست‌های مالیاتی آینده است. با استفاده از داده‌های مالیاتی و تجزیه و تحلیل آن‌ها در سال گذشته نشان داده شد که بیش از 50 درصد مالیات بخش مشاغل از یک درصد مؤدیان فعال در بخش مشاغل و اصناف دریافت شده است. این تأکید بر مالیات واقعی مشاغل خاص با درآمد‌های کلان برای ارتقای عدالت اجتماعی و اقتصادی بسیار مهم است و تضمین می‌کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را برای حمایت از خدمات عمومی و طرح‌های توسعه ملی سهیم می‌کنند. 

حذف شکاف مالیاتی بخش مشاغل  با تمرکز بر دریافت مالیات از مشاغل خاص 

محمد حبیبی کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر دریافت مالیات از مشاغل خاص و اصناف با درآمد‌های کلان به «جوان» می‌گوید: یکی از بخش‌هایی که به نسبت حجم بالایی در تولید ناخالص داخلی کشور دارد ولی مالیات کمتری نسبت به سهم خود در اقتصاد به دولت پرداخت می‌کند، بخش مشاغل و اصناف هستند. بخش مشاغل حدود 20 الی 30 درصد کل اقتصاد ایران را تشکیل می‌دهند، اما مالیات پرداخت شده در این بخش تنها 6 درصد درآمد‌های مالیاتی کشور است. 

این کارشناس اقتصادی در ادامه با اشاره به اینکه بخش اصلی در زمینه عدم تمکین مالیاتی و وقوع برخی فرار‌های مالیاتی در بخش مشاغل خاص با درآمد‌های کلان است، می‌افزاید: بخش اصلی فراری از پرداخت مالیات، برخی مشاغل خاص با درآمد‌های کلان هستند و از همین رو تمرکز بر مشاغل خاص جهت پرداخت مالیات واقعی خود باید صورت بپذیرد. این رویکرد باید بر مشاغل خاص با درآمد‌های کلان باشد. به مانند تجربه دو سال گذشته در دولت سیزدهم که مالیات از بخش‌های بزرگ و با درآمد‌های کلان دریافت شده است. طبق داده‌های مالیاتی سال 1402، تنها یک درصد از کل مؤدیان در بخش مشاغل، معادل 50 درصد کل مالیات بخش مشاغل را پرداخت کرده‌اند که به معنای تمرکز صحیح دولت سیزدهم بر دریافت مالیات از مشاغل خاص است.

وی با اشاره به اینکه تمرکز بر دریافت مالیات از مشاغل خاص موجب تحقق عدالت مالیاتی در بخش مشاغل خواهد شد، می‌گوید: تمرکز بر مالیات بر برخی مشاغل نیز می‌تواند به کاهش نابرابری درآمد در اقتصاد کمک کند. کسب‌وکار‌هایی با درآمد‌های کلان توانایی پنهان کردن سود و فرار مالیاتی را دارند که در نهایت منجر به تمرکز ثروت در دست افراد معدودی می‌شود. با حصول اطمینان از اینکه این مشاغل سهم منصفانه مالیات خود را پرداخت می‌کنند، دولت می‌تواند ثروت را به طور عادلانه‌تری توزیع و جامعه عادلانه‌تری ایجاد کند. علاوه بر این، اولویت‌بندی مالیات از برخی مشاغل می‌تواند به درآمدزایی بیشتر برای دولت کمک کند. همانطور که قبلاً ذکر شد، مشاغل با درآمد‌های کلان اغلب از پرداخت مالیات فرار می‌کنند و در نتیجه باعث از دست رفتن درآمد قابل‌توجهی برای دولت می‌شود. با تمرکز بر دریافت مالیات از این مشاغل خاص و اطمینان از پرداخت مالیات آنها، دولت می‌تواند درآمد مالیاتی خود را افزایش دهد و از این پول برای تأمین مالی خدمات عمومی مانند آموزش، مراقبت‌های بهداشتی، زیرساخت‌ها و برنامه‌های رفاه اجتماعی استفاده کند. 

وی ادامه می‌دهد: علاوه بر این، مالیات بر برخی مشاغل نیز می‌تواند به ارتقای رشد و توسعه اقتصادی کمک کند. با حصول اطمینان از پرداخت سهم منصفانه از مالیات، دولت می‌تواند زمین بازی برابر همه مشاغل ایجاد کند و از فرار مالیاتی که رقابت را در بازار مخدوش می‌کند، جلوگیری کند که این امر می‌تواند کارآفرینی، نوآوری و سرمایه‌گذاری در اقتصاد را تشویق و منجر به رشد و توسعه اقتصادی بالاتر شود. بنابراین، عادلانه است که مشاغل سهم منصفانه خود را به جامعه‌ای که از عملیات آن‌ها پشتیبانی می‌کند، سهیم شوند. 

حبیبی در پایان خاطرنشان می‌کند: اولویت‌بندی مالیات از برخی مشاغل برای ایجاد یک سیستم مالیاتی عادلانه، کاهش نابرابری درآمد، ایجاد درآمد بیشتر برای دولت، ارتقای رشد و توسعه اقتصادی و تضمین عدالت مالیاتی ضروری است. برای دولت ضروری است که با فرار مالیاتی مقابله و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل به ویژه آن‌هایی که درآمد بالایی دارند، سهم عادلانه مالیات خود را بپردازند. تنها با انجام این کار می‌توانیم جامعه‌ای عادلانه‌تر و مرفه‌تر برای همه بسازیم. 

دریافت مالیات حقه و واقعی از مشاغل خاص پردرآمد و دانه‌درشت‌ها 

امیرحسین اقبالی کارشناس اقتصاد کلان در مورد اهمیت تمرکز بر مالیات‌ستانی از مشاغل خاص به «جوان» می‌گوید: تمرکز صحیح سازمان امور مالیاتی در دولت سیزدهم بر مشاغل خاص، گامی تعیین‌کننده در جهت افزایش انطباق مالیاتی، کاهش فرار مالیاتی و ارتقای انصاف و عدالت در نظام مالیاتی بوده است. دولت با هدف قراردادن بخش‌هایی با سطوح بالای درآمدی و در عین حال مالیات پرداختی بسیار ناچیز نظیر بخش مشاغل خاص با درآمد‌های کلان، به دنبال تحقق نظام مالیاتی عدالت‌محور و در عین حال کاهش شکاف مالیاتی بین درآمد واقعی و نظام مالیاتی کشور است. این رویکرد با تکیه بر پیاده‌سازی سیستم مالیاتی هوشمند مبتنی بر جمع‌آوری داده‌های مختلف و سیستم اطلاعاتی قوی توانسته است که نقشی محوری در شناسایی شیوه‌های فرار مالیاتی، ساده‌سازی فرآیند‌های مالیاتی و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیات‌ها از سوی بخش مشاغل به خصوص مشاغل خاص با درآمد‌های کلان ایفا کند که مسیر سه سال گذشته به خوبی این موضوع را نشان داده است. 

وی ادامه می‌دهد: بخش اصناف که بخش قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی ایران را تشکیل می‌دهد، در طول سال‌های گذشته همواره نسبت به اندازه اقتصادی واقعی خود در مقایسه با مالیات پرداختی، از سهم مالیاتی نامتناسب و پایینی برخوردار بوده است. نگاهی به مالیات پرداختی مشاغل خاصی نظیر بنگاه‌های املاکی، طلافروشان و رستوران‌داران بیانگر این است که این مشاغل بسیار پایین‌تر از یک کارگر فعال در بخش خصوصی مالیات پرداخت کردند و این مسئله ناعدالتی در نظام مالیاتی را تشدید کرده است. به این صورت که باوجود درآمد قابل توجهی که این مشاغل خاص دارند، توانسته‌اند از پرداخت کامل و واقعی مالیات خود اجتناب کنند. 

اقبالی تصریح می‌کند: در پاسخ به این چالش‌ها، دولت سیزدهم با تمرکز بر شفافیت ایجاد شده در مسیر تراکنش‌های بانکی با ساماندهی دستگاه‌های پوز و همچنین جمع‌آوری داده ذیل سیستم مالیات ستانی هوشمند را در اولویت قرار داد که خروجی آن افزایش تمرکز بر دریافت مالیات از مشاغل خاص بوده است. این رویکرد دولت را قادر ساخت تا قابلیت‌های اجرایی خود در زمینه دریافت مالیاتی را افزایش دهد و پیشرفت چشمگیری در کاهش شکاف مالیاتی در برخی مشاغل خاص داشته باشد. 

وی می‌افزاید: در حالی که هنوز جای پیشرفت و کاهش شکاف مالیاتی در بخش اصناف و مشاغل خاص با درآمد‌های کلان وجود دارد، به ویژه در حصول اطمینان از اینکه همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می‌کنند، تلاش‌های دولت در این زمینه بسیار مناسب بوده است و باید امسال نیز تداوم یابد. دولت با تمرکز بر جمع‌آوری مالیات از مشاغل خاص و کاهش بار مالیاتی بر مردم عادی موفق شده نرخ تمکین مالیاتی را بهبود بخشد و بدون ایجاد بار بی‌رویه برای مشاغل خرد مردمی، شکاف مالیاتی را کاهش دهد. 

اقبالی در پایان تأکید می‌کند: یکی از دستاورد‌های کلیدی دولت سیزدهم دریافت مالیات حقه و واقعی از مشاغل خاص پردرآمد و دانه‌درشت‌ها بوده است، به طوری که اکنون بیش از 50 درصد مشاغل کوچک مالیات خود را پرداخت می‌کنند و بخش قابل توجهی از کل درآمد‌های مالیاتی تنها از یک درصد مالیات‌دهندگان تأمین می‌شود. در بخش‌های تخصصی این رویکرد هدفمند برای جمع‌آوری مالیات نه تنها تولید درآمد را تسهیل کرده است، بلکه عدالت مالیاتی، پاسخگویی و شفافیت را در جامعه تجاری ارتقا داده است. دولت با مسئول دانستن مشاغل پردرآمد در قبال تعهدات مالیاتی خود، گام مهمی در جهت ایجاد یک سیستم مالیاتی عادلانه‌تر و کارآمدتر برداشته است. از همین‌رو ضروری است سازمان امور مالیاتی به تمرکز خود بر مشاغل خاص و مشاغل پردرآمد ادامه دهد تا اطمینان حاصل شود که همه بخش‌های اقتصاد سهم عادلانه خود را در درآمد‌های دولت دارند.

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوج سرعت سایت با سرور مجازی
  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • افزایش درآمد طراحی سایت با نمایندگی هاست وردپرس ایران
  • فروش مدیران خودرو اردیبهشت 1403 + قیمت و ورود به سایت فونیکس
  • جنگنده جنگ جهانی دوم روسیه بازسازی شد و به پرواز درآمد | ویدئو
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳